Studiebostad.se

Hitta studentbostäder till uthyrning.

Studentbostad att hyra i Lundby

70 m2 lägenhet i Lundby att hyra

Göteborg - 2rok - tillsv - 15.295kr/mån

Hej, Hyr ut en omöblerad 2,an på ca.70 kv i populära Eriksberg med balkong. Lägenheten är ljus och smakfull samt inredd med fingertoppskänsla, Ett bekymmersfritt boende mitt i fina området och ändå nära till naturen och vattnet mitt i stan. Helt nyproducerad lägenhet i Eriksberg. Uthyrning börjar med 1-2 år från 2024-06-13, med chans till förlängning.

Lägenheten är på våning 2 . Lägenheten har alla bekvämligheter så som egen tvättmaskin och diskmaskin och cykelrum, . Eriksberg är ett av de bästa områden i Göteborg. Från Eriksberg tar du dig lätt med buss som kommer så ofta till stan på några minuter. Eriksberg är ett av de bästa områden i Göteborg Det finns Ica , Coop och allt som man behöver i närheten.

Du är skuldfri med bra inkomst. Jag kommer träffa seriösa intressenter personligen då jag är väldigt mån om att rätt person hyr lägenheten. Bilder är bara visnings bilder, lägenheten är ej riktigt klar än att ta flera bilder. lägenheten är super modern, jätte fin, hel ny producerad och fräsch. vitvaror är ej installerats än och därför är inte med i bilden.